Revlon Baby Stick Tahitian

Sinds kort is er ook een Big Bazar in mijn hometown! Aangezien ik elders al eens Essie lakjes vond aan spotprijzen, besloot ik nog maar eens een bezoek te brengen aan het make-up rek. Omdat ik van mezelf geen nagellak meer mag kopen (out of controllllll) besloot ik iets anders mee te nemen.

 

Revlon is een Amerikaans merk, waarvoor ik meermaals heb staan kwijlen bij Walmart of andere Amerikaanse drugstores. Ik bracht vroeger ook al eens wat Revlon mee van de States, maar helaas is het hier amper te verkrijgen, tot nu.

RBS02

Big Bazar heeft een klein assortiment Revlon, met oogschaduws, lakjes en ook lipproducten. Ik vond deze blush- en lipstick er interessant uitzien en bracht ‘m mee voor zo’n 3 euro (op Amerikaanse blog las ik achteraf dat bij zo’n 9 dollar is daar). Ik ging voor een peachy kleurtje, aangezien dat mijn perfecte blushkleur is. Ik zag zo’n stick al vaker voorbijkomen bij Essence en NYC, maar bracht er eigenlijk nooit eentje mee, terwijl dat wel super handig is voor hele warme dagen en on-the-go, dacht ik zo.

 

by

Related Posts

  • Post Image

Social Icons