Taft Instant Volume Poeder

Ik heb eindelijk de oplossing gevonden voor mijn lange, futloze haren: volumepoeders! Deze poeders zorgen voor een volume boost waardoor touperen overbodig wordt. Ik testte Taft Instant Volume Poeder uit.

 

Vorig week reviewde ik al de Osis+ mattifying poeder; ook deze beloofde 24h volume. In tegenstelling tot dat product, is de Taft Instant Volume poeder uitsluitend bedoeld voor volume.

Het principe is eenvoudig: strooi wat volumepoeder in je handpalmen en masseer het in je haarwortels, of strooi het poeder direct op je wortels.

Het product werkt, ik krijg enorm veel volume, maar the aftermath is echt een pain in the ass. Meer bepaald krijg ik echt last van knopen en klitten en is mijn haar onhandelbaar.  Ook zakt mijn haar na een aantal uren terug in waardoor ik achterblijf met plat, vuil aanvoelend haar. Het is dus echt een afweging tussen volumineus of schoon haar.

Dit product is te koop voor € 5,99 (10 gram) bij onder andere Kruidvat.

by

Related Posts

  • Post Image

Social Icons