Volume in een handomdraai

met de Schwarzkopf Osis+ Dust it volume poeder! Laatst ontdekte ik dit pareltje, even strooien en je hebt XXL volume. Meer weten?

 

Eerder testte ik de Schwarzkopf Got2B Powderful uit en was ik vrij tevreden over het effect. Ik las online dat de Osis+ Dust It volume poeder, onderdeel van het Schwarzkopf Osis+ gamma, beter zou zijn, en na het getest te hebben kan ik dat inderdaad bevestigen.

Het principe is heel simpel; je strooit het product ofwel rechtstreeks op je haarwortels, ofwel eerst in je handpalmen en vervolgens op je wortels.

Het product maakt je haren stroef, alsof je het net getoupeerd hebt, waardoor je haren beter omhoog blijven omdat ze aan elkaar klitten.

In tegenstelling tot het Got2B poeder, maakt dit product mijn haren veel minder stroef en vuil aanvoelen. Daarbovenop heb ik het gevoel dat de Osis Dust It poeder meer volume geeft en het ook langer blijft.

De Schwarzkopf Osis+ Dust it volumepoeder komt in een flesje van 10 gram en is te verkrijgen bij professionele kapperszaken voor €10.45 v (prijs varieert afhankelijk van de zaak).

by

Related Posts

  • Post Image

Social Icons